Ελληνικα English Deutsch

Ξενοδοχεία

Home
  ›  
Ξενοδοχεία
You are here:
Το έτος 1986 η Suntos AE εισέρχεται στον τουριστικό κλάδο εκτελώντας πλήρη ανακαίνιση και αναπαλαίωση του χαρακτηρισμένου ως παραδοσιακό και διατηρητέο κτίσμα της οικογένειας Τοσκούδη από το Υπουργείο Πολιτισμού και μετατροπή αυτού σε ξενοδοχείο με πολυτελείς μεζονέτες και σουίτες με τον διακριτικό τίτλο “Captain’s House” στο παραθαλάσσιο χωριό Πάνορμο Ρεθύμνου.

Το 1988 κτίζει το ξενοδοχειακό συγκρότημα ενοικιαζομένων διαμερισμάτων και το 1990 ξεκινά η λειτουργία του με τον διακριτικό τίτλο “Paradise Hotel-Apartments” στην περιοχή της Σταλίδος Κρήτης.

Το έτος 1999 ξεκινά η ανοικοδόμηση της ξενοδοχειακής μονάδας 4 αστέρων στην τουριστική περιοχή της Χερσονήσου Κρήτης σε ιδιόκτητο οικόπεδο 45.000 τ.μ. η οποία ολοκληρώνεται και λειτουργεί το 2001 με τον διακριτικό τίτλο “Grand Hotel Holiday Resort”.

Όλα τα ξενοδοχεία της εταιρείας λειτουργούν πλήρως με επαναλαμβανόμενους επισκέπτες από όλο τον κόσμο με διεθνές διακρίσεις. Οι συνεχείς ανακαινίσεις, η βελτίωση του προϊόντος και τα υψηλά επίπεδα υπηρεσιών διασφαλίζουν την αδιάκοπη εξέλιξη και επέκταση της εταιρείας στον τουριστικό κλάδο πάντα με στόχο την πλήρη ικανοποίηση των πελατών της.

Το Ξενοδοχείο Grand Hotel βρίσκεται 25 χιλιόμετρα ανατολικά του Διεθνούς Αεροδρομίου του Ηρακλείου και 2,5 χιλ. από την Χερσόνησσο στην βόρεια ακτή της Κρήτης. Η καινούρια προσεγμένη κατασκευή με την μαγευτική θέα στη θάλασσα και την ευχάριστη , ξεκούραστη ατμόσφαιρα, σε ένα νησί που η φιλοξενία είναι παράδοση, αποτελούν την καλύτερη επιλογή για τις διακοπές σας!
Το ξενοδοχείο Paradise Hotel-Apartments βρίσκεται στην ήσυχη παραλιακή περιοχή της Σταλίδος Κρήτης. Το συγκρότημα αποτελείται από 10 ήσυχα και άνετα διαμερίσματα και 2 studios και είναι κατάλληλα για 3 έως 4 πελάτες ανά διαμέρισμα.
Το ξενοδοχείο Captain’s House είναι ένα μοναδικό όμορφο και παλιό παραδοσιακό κτίριο πάνω από την θάλασσα με μία καταπληκτική θέα. Βρίσκεται πάνω από το λιμάνι και την παραλία με την χρυσή αμμουδιά του μικρού ψαροχωριού Πάνορμος. Εάν θέλετε να απολαύσετε αυτόν τον τρόπο ζωής και την καθαρή φιλοξενία των Κρητικών τότε οι διακοπές στο Captain’s House είναι οι διακοπές που θέλετε.